Ez a család nagyon meglepődött, amikor az üveg tolóajtó egyszerűen felrobbant. Semmilyen előjele nem volt a robbanásnak, az ajtó sem sérült meg korábban.

Az eset nagyon ritka, de előfordul. Hosszú ideig tagadták is a létezését. De a videók meggyőzték a szakembereket, hogy a jelenség létezik. De nem tudják megmagyarázni, miért robban fel időnként spontán egy zuhanyajtó, sütőajtó, vagy egyéb egy edzett üvegből készülő termék. Sérülést csak elvétve okoz. Többféle elmélet létezik a belső feszültségtől a helytelen beszerelésen át, a korábban észre nem vett mini sérülésig. Külön érdekesség, hogy leggyakrabban éjjel, éjfél és hajnali három között ébrednek a lakók a hangos robbanásra.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)