Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hegymászó bakik

Sziklán, jégen semmi sem tompítja az esést.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Meglepetés a szállodában
Szem-Szájnak gasztroblog:Dugipia az Oscar vörösszőnyegén
Macskaőrség: Super Mario macska
Napi fotó: Rongyrázás

(via)hegymászó szikla jég esés zuhanás

hegymászó szikla jég esés zuhanás

Tovább


Tom Cruise nagy zuhanása

Olyan hosszan esik, hogy egyik filmből a másikba zuhan. Egy filmes utómunkával foglalkozó szakember játszadozott egy kicsit.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Az amerikai vasút hőskora
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hamburger torta
Macskaőrség:  Macska és gyerek 3
Napi fotó: Kilátás az ebédlőből

(via)

Tom Cruise esésTom Cruise esés

Tovább


Légibaleset

Bemutatórepülés közben megsérült az Airbender 10, a világ legnagyobb kísérleti hibridrepülője.  Az Airbender félig repülő, félig léghajó. 38 000 köbméter héliummal feltöltve közel 150 kilométer/órás sebességgel 19 utas tud szállítani. A hiba banális: túl gyorsan ereszkedtek, és a földhöz ütődött a jármű. Ez volt az Airlander második tesztrepülése.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Katasztrófa előtt és után
Szem-Szájnak gasztroblog:  Gnocci pikáns gombamártással
Macskaőrség:  Az emberevő oroszlánok rács mögött maradnak
Napi fotó:  Hideg nyalánkság nekem is jár

(via)

Airlander baleset zuhanás léghajó hibridAirlander baleset zuhanás léghajó hibrid

Tovább


A sárkányrepülő zuhanása

Jon Gjerde világbajnok műrepülő sárkányrepülő. A 51 éves norvég férfi a norvég "Ekstremsportveko" fesztiválon mutatta be extrém gyakorlatát, amikor a terheléstől összetört sárkánya.  Szerencsére volt nála ejtőernyő, és hideg fejjel, viszonylag sértetlenül került ki a balesetből. A balesetet földi és a sárkány kamerája is rögzítette.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Varázslatos fényorgia
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hogy kerül a viasz a konyhába
Macskaőrség:   Macska születésnap
Napi fotó:  Látod a másik bújócskázót is?

(via)sárkányrepülő zuhanás

sárkányrepülő zuhanás

Tovább


Kite Surfing baleset

A vitorlás szörfözés veszélyesebb, mint amilyennek látszik.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)Kite surf baleset esés zuhanás tenger

Kite surf baleset esés zuhanás tenger

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog