Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha nem elég ijesztő az üvegjárda

A kínai üvegösvényen újabban azzal ijesztgetik a látogatókat, hogy az üveg repedezik alattuk. Természetesen ez nem valódi, csupán az üvegre vetítik. Minden nap nyitás előtt a személyzet leelenőrzi az összes üvegtáblát, hogy a látogatók teljes biztonságban legyenek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  A világ legédesebb játékkutyái
Szem-Szájnak gasztroblog:  Látványcukrászda
Macskaőrség:   A macska, aki bejárta Ausztráliát
Napi fotó: Hófehér torreádor

(via)Kína üvegjárda törés

Kína üvegjárda törés

Tovább


Rosszul sikerült ugrás

A produkciók egyre inkább túlhajszolják az embert. Már csak a határon egyensúlyozott teljesítmény ér valamit. A kaszkadőr a produkció közben lábát törte. Érzékenyek nek nem ajánlott.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Kamion luxuskabinnal
Szem-Szájnak gasztroblog:  Sörkorcsolya helyett – Baconos gofri
Macskaőrség: A kis mocsok
Napi fotó: Puszi

(via)

gördeszka autó ugrás boka törésgördeszka autó ugrás boka törés

Tovább


Mennyire biztonságos az üveghíd?

Egy újságíró lehetőséget kapott rá, hogy pöröllyel összetörje maga alatt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Tetovált motor
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: dinamit formájú tűzgyújtó
Macskaőrség:   Vicces macskák gyűjteménye
Napi fotó:  Csak benézett

(via)

Kína üveghíd törés pörölyKína üveghíd törés pöröly

Tovább


Démoni vulkán

Az olaszországi Etna hatalmas kitörést produkált, a szicíliai fényképész,  Marco Restivo, hihetetlen képeket készített Európa legmagasabb aktív vulkánjáról.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  A világ első kar nélküli tetováló művésze
Szem-Szájnak gasztroblog:  Grillsajtos-gombás pirítós
Macskaőrség:  Macskabosszú
Napi fotó:  Motoros légzsák

 (via youtube)

Etna vulkán kitörésEtna vulkán kitörés

Tovább


Lefilmezni a vulkánkitörést

Az 58 éves ausztrál Phil McNamara augusztus 29-én egy kis hajó fedélzeten utazott. Pápua Új-Guineában épp a Mount Tavurvur vulkán közelében hajóztak el, amikor felfigyeltek a hegy felett lebegő füstre. Óriási szerencséje volt, lefilmezhetett egy vulkánkitörés. Érdemes megfigyelni, ahogy a robbanás lökéshulláma szétfújja a felhőket, és hogy mekkora késéssel ért oda a robbanás hangja és lökéshulláma.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Extrém halottas-kocsik

Napi fotó: Szerinted ez mi?

Macskaőrség: Ezek a fülek

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog