Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Extrém szállítmány

Itt a legkisebb billenés is életveszélyes lehet. Hatalmas bányászati egységet szállítanak Ausztráliában, a Nagy Északi autópályán, Pilbara közelében. A monstrum olyan súlyos, hogy két összekapcsolt kamionnak kell húznia.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

extrém szállítmány kamion Ausztrália

(via)

Tovább


Extrém rakomány, extrém kihívás

Amikor a mozgatás és szállítás határait feszegetik.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

szállítás  teher szállítmány

(via)

Tovább


Sofőr a kamion végében

Az extra hosszú tárgyak szállítása nem egyszerű az utakon. Például a Boeing utasszállító gépeinek 30 méter hosszú szárnyát rendszeresen több mint 110 kilométer távolságra kell szállítani a gyárból az összeszerelő üzembe. Ehhez kifejlesztettek egy különleges szállító járművet. amelynek végében, a tengelyek mellett is ül egy sofőr, aki a jármű végét kormányozza.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Életnagyságú LEGO batmobile 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Városi méhészkedés
Macskaőrség:  Macskák és a hó   
Napi fotó: A rendszergazda utolsó szerszáma

(via)

kamion tréler boeing repülő szárny hosszú szállítmánykamion tréler boeing repülő szárny hosszú szállítmány

Tovább


946 000 kilogrammos szállítmány

A kanadai Alberta tartományban szállították ezt a túlméretes tartályt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Lopakodó csempészhajó 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Reggeli készítő masina
Macskaőrség: Cicus nagyon fél a porszívótól 
Napi fotó: Randi

(via)

szállítmány óriásszállítmány óriás

Tovább


Durván elszabadult a nehézrakomány

Vitte a sokkerekű kamiont is.


Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ahol dőlnek a toronyházak

Szem-Szájnak gasztroblog:  Libazsíros-zöldhagymás pogácsa

Napi fotó:  Igazán kemény meló

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog