Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sas Párizs felett

A Sony sportkameráját egy rétisas hátára szerelték. A francia főváros madárszemszögből.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

sas sportkameraas Ssas sportkamera

Tovább


Frizbi Golf

Ilyen sport is van: kinn a szabadban, a golféhoz hasonló pályán és szabályokkal egy dobókorongot kell eljuttatni a célba.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Amikor a tetkó kellemetlenné válik
Szem-Szájnak gasztroblog:  Gombás szalonnás rakott burgonya
Macskaőrség:   Ne ébrezd fel az alvó tigrist!
Napi fotó:  Ma a barátomnál alszom

(via)

sport frizbi golf

sport frizbi golf

Tovább


A szurkolás jövője

Így képzeli el a Microsoft az otthoni szurkolást.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Klímaváltozás GIF-ekben elbeszélve
Szem-Szájnak gasztroblog:  Pikáns sajtos-csirke
Macskaőrség:  Kávé-macskák
Napi fotó:  Új horgásztó nyílt a parkban


 (via youtube)microsoft sport otthon szurkolés

microsoft sport otthon szurkolés

Tovább


Különleges emberek

A látványos akciók decemberi gyűjteménye.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Titkos fegyverszekrények
Szem-Szájnak gasztroblog:  Piszkos csirke
Macskaőrség:  Macskakoncert
Napi fotó:  Ausztrál aranyozott esküvői tank

 (via youtube)különleges sport teljesítmény

különleges sport teljesítmény

Tovább


Láttál már ilyen sportot?

Az őrület neve Ice Cross Run:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee: Vödör mézzel leöntve

Szem-Szájnak gasztro: Hétvégi dizájn: Whisky-golyó

Macskaőrség: A mosómedve plüssmacskának nézi

Toochee-fotó: Ízléses darab

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog