Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sokkhullám és porhóförgeteg

A Himalájában készült felvétel több szempontból is különleges. Mintha egy bolyhos fehér felhő suhanna lefelé a hegy oldalán. Ez a lavina más, mint amilyeneket eddig láttunk. Ez nem egy egyszerűen megcsúszó hótömeg, hanem egy hatalmas porhó-felhő születése is. Félelmetes erejét mutatja, hogy a szemközti hegyoldalon milyen magasra csapott fel. Ezután zúdult vissza a völgybe és száguldott a megfigyelők felé. A túrázókra nem csak a lövedékként repkedő jégdarabok jelentenek veszélyt, hanem a lavina keltette sokkhullám is szétveri a táborukat. Ezután már csak ráadás a porhó-szivárvány. A felvétel az Annapurna lábánál, a Kapuche-tónál készült.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

lavina himalája Annapurna sokkhullám szivárvány

(via)

Tovább


526 fog egyetlen szájban

Egy hétéves indiai kisfiú szájából műtétileg összesen 526 fogat távolítottak el. a legkisebb 0,1 mm, a legnagyobb 1,6 cm volt. Az apró fogak java része egyetlen tumorban volt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

fog india kisfiú sok 526

(via)

Tovább


Hello

A Southern University zenekara és táncos lányai Adele számát adják elő. A fúvósok a refrént nagyon durván nyomják.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Madarak egy kupacban
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: Trónok harca vágódeszka
Macskaőrség:  Vidám pillanatok
Napi fotó:  Egy kortyot?

 (via youtube)

egyetem  fúvosok Adele Helloegyetem  fúvosok Adele Hello

Tovább


A sokkoló hatása

Patrick Hall néhány önként jelentkezőn bemutatja,  milyen az elektromos sokkoló hatása. Az önkéntesek kínos vigyorral várják a fájdalmas érintést.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Európa legszebb temetője

Szem-Szájnak gasztroblog:  Amikor a levesbetét eszi a levest

Napi fotó: Bekeményítettek

Macskaőrség: Zenére elalvó macska

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Az első csók

A film rendezője, Tatia Pilieva 20 vadidegen ember állított párba, és arra kérte őket, csókolják meg egy egymást. Idegenek első csókja.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   12 káprázatos gomba

Szem-Szájnak gasztroblog:  Dara(császár)morzsa aszalt szilvás almamártással

Napi fotó:  Csók

Macskaőrség:   Napi macskák 4.

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog