Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tehetséget gondozni kell

A nimfapapagáj  első dobleckéje.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Csupasz madár

Rhea, a szegény kis törpepapagáj nem ébredt arra egyik reggel, hogy grillcsirke lesz belőle. Szegény megkapta a vírusos PBFD betegséget, amely miatt elvesztette a tollait. Álatorvosok osztották meg történetét, azóta rajong érte a világ. Morbid megjelenése ellenére is dől belőle az élni akarás.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Rhea törpepapagáj csupasz meztelen

Tovább


A száguldás a vérében van

Miért repüljön a papagáj, ha autózni is lehet.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)papagáj autó játék távirányítós

Tovább


Siri és a papagáj

A madár elbeszélget az Apple intelligens személyi asszisztensével. :-)

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Dartsozó papagáj

Charlie, az okos szürkehátú verébpapagáj a kocsmai játékot tanulja.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: A repülő palota 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Sonkás-sajtos rakott kenyér
Macskaőrség: A szarvasmarhák tomporára festett szemekkel védekeznek az oroszlánok ellen
A papagáj dartzozni Napi fotó: Csak egy pohárral iszom

(via)

papagáj dartspapagáj darts

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog