Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Majd én vigyázok rájuk

A kis majom segít a kacsák őrzésében.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Csomagbontás

A 16 éves jávai makákót 14 hónapja fogadták be. Személyesen fogadja a napi rajongói postáját.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Bosszúállók 
Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  Olyan furcsa ez a négy láb
Napi fotó: Ebédidő, avagy melós jóga

(via)

majom makákó csomag postamajom makákó csomag posta

Tovább


Majom valahol Oroszországban

Gyerekruhában jól bírja a hideget.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Uluru vízesései
Szem-Szájnak gasztroblog:  Szaftos fokhagymás szelet
Macskaőrség:   Mona Lisa macskakaparó
Napi fotó:  Újabb díjnyertes zöldség 

(via)

majom hideg gyerekruhamajom hideg gyerekruha

Tovább


Hómajmok

A japán makákók üldögélnek a termálvízban

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint harmincegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Nehéz a kisbabák fotózása
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: Tökéletes késkészlet
Macskaőrség:  Két bunyós között nehéz harmadiknak lenni.
Napi fotó:  Két igazi vörös

(via)majom makákó Japán meleg víz termál víz

majom makákó Japán meleg víz termál víz

Tovább


Csimpánz és az iPAD varázslat

Hogy reagál a majom abűvész trükkjeire.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Escape Vista
Szem-Szájnak gasztroblog:  Joghurtos-túrós szelet
Macskaőrség:  Dr. Who nyakkendő macskáknak
Napi fotó:  Kemény sport

 (via youtube)

majom ipad trükk varázslatmajom ipad trükk varázslat

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog