Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mélység szépséges és ártatlan szörnyei

A Monterey Bay Akvárium Kutatóintézet elvisz téged a Monterey-öböl hideg mélyére, és megmutatják neked a világ legfurcsább és legkülönlegesebb élőlényeit.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via)

Tovább


Óriásrák a tenger mélyén

A Mariana-árokban, 5000 méteres mélységben sikerült lefilmezni ez a különleges élőlényt. Az állat egy szuperóriás amphipod, tudományos nevén Alicella gigantea. A felemáslábú rákok közé tartozó fajnak nincs magyar neve. Csalival, egy elpusztult hallal sikerült a tengeralattjáró közelébe csalni. A felemáslábú rákok apró lények, de ennek a fajnak az egyedei elérhetik a 30 centiméteres hosszúságot is.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

mariana-árok mélység rák

(via)

Tovább


Mintha a Holdon járnánk

A furcsa sziklafal a tenger mélyén van 400 méteres mélységben. A különleges lények között egy ritka bohócorrú polip.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

tenger mélység polip

(via)

Tovább


Ufó a tenger mélyén

3000 méteres mélységben, Az Utu-fenékhegyen, Amerikai Szamoa partjai közelében csodálatos medúzát filmeztek le amerikai kutatók. Egy sor hosszú tapogatója lefelé, egy sor felfelé áll, teste kupolás, ettől úgy néz ki, mint egy ufó a hatvanas évek sci-fijeiben. Hogy még lenyűgözőbb legyen a lény, Átlátszó testében nemi szervei sárga, emésztőrendszere piros színű.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Ehhez kanadainak kell lenni
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: autóból alátét
Macskaőrség:  Gepárd beugrott a terepjáróba  
Napi fotó:  Nem kell esernyő

(via)

ufó mélység óceán Utu-fenékhegy medúza Amerikai Szamoaufó mélység óceán Utu-fenékhegy medúza Amerikai Szamoa

Tovább


Mélytengeri ördöghal

Ezek a furcsa és megfoghatatlan lények nagyon ritkán figyelhetőek meg a természetes élőhelyükön. Kevesebb, mint fél tucat esetben sikerült lefilmezni a mélytengeri kutató járművekből.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: "Jólvanazúgy" 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Gombás hagymába temetett karaj
Macskaőrség: Macskamentes a szegedi zsinagóga környéke 
Napi fotó: Különleges utas

(via)

ördöghal tenger mélységördöghal tenger mélység

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog