Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kertben lopakodó veszedelem

Észrevettél? Majd jól rád ijesztek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a töb bmint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

mosómedve kert éjszaka lopakodás

(via)

Tovább


Vöröspandák a hóban

Az ikrek imádnak birkózni a hidegben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)vöröspanda állatkert hó

vöröspanda állatkert hó

Tovább


Bútor kertész

Van aki nem faragja a széket és az asztalt, hanem a kertjében növeszti.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

bútor kertész növeszt szék asztalbútor kertész növeszt szék asztal

Tovább


Nem fűnyíró kell, hanem kecske

Van egy elhanyagolt domboldali kerted? Ne is kísérletezz a fűnyíróval. A kecske gyomrában eltűnik minden, ami ehető. Hat nap gyorsított videón.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

kecske kert time lapse legelés

(via)

Tovább


Kánikulai pancsolás

A Budapesti Állatkert április végén született kiselefántjának az elmúlt hetekben a medencével való ismerkedés az egyik kedvenc programja. Amikor a medence teljesen fel van töltve, egy felnőtt elefánt is el tud benne merülni akár a feje búbjáig, de most, épp a kis Samura való tekintettel általában csak három lépcsőfokig (persze elefántokra méretezett lépcsőről van szó), illetve legújabban már egy kicsit tovább töltik meg vízzel. Samu most már láthatóan otthonosan mozog a vízben, szereti a pancsolást, és mivel ez bátyja, a három és féléves Arun is ugyanígy van, nagyon sokat játszanak együtt is a medencében. Sőt mi több, gyakran még az anyuka, Angele is csatlakozik hozzájuk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább

«
12345

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog