Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy őrült bringás a sziklákon

A legendás és őrültségéről híres hegyi kerékpáros, Danny Macaskill a Skye-sziget tette próbára képességeit. A hírhedt Dubh-sziklákat vette célba, ahol még gyalog túrázni sem könnyű. A kerékpáros teljesítménye mellett figyelemreméltó a drón-operatőr munkája is.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

sky-sziget hegyi kerékpár Dubh-sziklák

(via)

Tovább


Terepjáró kerekesszék

Nem csak mozgássérülteknek jó, akár remek szórakozás lehet az elektromos gokart. Teljesen elektromos meghajtású, hatótávolsága tereptől függően 15-30 kilométer, végsebessége 20 km/óra.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád. kerekesszék gokart terepjáró

(via)

Tovább


Szomjas koala

Ausztráliában at nyári forróságban a kis koala kitikkadt, szerencsére jött egy jószívű bringás.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Ausztrália koala bringás kerékpáros meleg kánukula szárazság szomjasAusztrália koala bringás kerékpáros meleg kánukula szárazság szomjas

Tovább


Buliznak a csajok

Ki tud fennmaradni az ördögkeréken? Vásári mulatság az oktoberfesten.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

buli oktoberfest ördögkerék lányok

(via)

Tovább


Pokoli hegyoldal

Tömeges bukás a havas hegyoldalon megrendezett bringaversenyen.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

hegyoldal hó jég verseny bicikli bringa kerékkpár

(via)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog