Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ki akarok törni

Ez már több mint irónia: Észak-Koreában a hatalmas katonai-állami ünnepségen, a gigantikus katonakórussal megerősített női katonazenekar mit játszik a Queen-től az egyenruhás közönségnek? I Want To Break Free... 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Ennél szebben talán már nem is lehet

Kevés elcsépeltebb dal van manapság, mint a Halleluja. nem igazán lehet vele újat mondani. De valakinek, valakiknek mégis sikerült.

A Walesi Côr Glanaethwy kórus valami egészen különleges csodát teremtett. Köszönhető ez talán a szokatlan előadásmódnak, talán a kórus különleges összetételének - a legfiatalabb tag hét éves, a legidősebb hetvenkettő -, vagy az egyre bővülő és gazdagabb hangzásnak. Maga az élmény varázslatos. Érdemes minél nagyobb méretben és minél jobb hangminőségben nézni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via)

Tovább


Karácsony Muppet módra

Hogy könnyebben menjen a karácsonyi készülődés:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee: Mi kell a karácsonyi hangulathoz?

Macskaőrség: Fenyőfa-díszítés macska mellett

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Így énekelnek a néma szerzetesek

Dicsérjük némán az Urat a Halleluja-kórussal.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Ne higgy a szemednek

Szem-Szájnak gasztroblog:  Egyszerű karácsonyi asztali dekorációk

Napi fotó:  Apa, még kiegészítem ezt a mintát...

Macskaőrség:   Önváldobás fél svédcsavarral

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Az acapella is lehet szexi

A Floridai Állami Egyetem AcaBelles nevű kórusa együtt énekel Ella Maria Lani Yelich-O'Connorral, az új-zélandi énekes-dalszerzővel. Egyszerű, mégis szexi.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Biolumineszcencia szépsége

Szem-Szájnak gasztroblog:  Dr. Dan, a palacsinta művész

Napi fotó:  Ha itt az idő, szántani kell

Macskaőrség:   Tűzoltó-kiképzés

(via youtube)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog