Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ennél szebben talán már nem is lehet

Kevés elcsépeltebb dal van manapság, mint a Halleluja. nem igazán lehet vele újat mondani. De valakinek, valakiknek mégis sikerült.

A Walesi Côr Glanaethwy kórus valami egészen különleges csodát teremtett. Köszönhető ez talán a szokatlan előadásmódnak, talán a kórus különleges összetételének - a legfiatalabb tag hét éves, a legidősebb hetvenkettő -, vagy az egyre bővülő és gazdagabb hangzásnak. Maga az élmény varázslatos. Érdemes minél nagyobb méretben és minél jobb hangminőségben nézni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via)

Tovább


A kutya a vízben vadászik

Mozdulatlanul várja, hogy a pofája elé ússzon a hal.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilecvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

kutya víz vadászik horgászik halászik

(via)

Tovább


Trükkös halacska

Egy profi így tűnik el.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz A több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

hal ásás elrejtőzik

(via)

Tovább


A nagy medúzarablás

Ez a sügér egyszerűen elrabolta a medúzát: belebújt és turbó sebességre kapcsolt vele. Egyúttal megdöntötték a medúzák sebességi rekordját is. A videót Brent Collins búvár készítette Guam szigete közelében.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

medúza hal sügér belebújt

(via)

Tovább


Közel a halálhoz

Amikor a véletlen, a szerencse, vagy a jó reflex ment meg.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog