Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen is van: frizbi csapatmérkőzés

A meccset nézve egy perc alatt érthetőek a szabályok.  Egy rendkívül látványos passz és elkapás.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz s közel kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

frizbi csapat mérkőzés meccs pálya

(via)

Tovább


Egyenesen a kosárba

Egyre népszerűbb a diszk golf nevű sport. Philo Brathwaite 250 méterről talált be.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Vékony vonal gazdag és szegény között
Szem-Szájnak gasztroblog:  Fűszeres parázsburgonya juhtúrós joghurttal
Macskaőrség:   Táncoló macskafejek
Napi fotó:  Gonosz maxi egérfogó

(via)

diszk golf frizbidiszk golf frizbi

Tovább


Frizbi Golf

Ilyen sport is van: kinn a szabadban, a golféhoz hasonló pályán és szabályokkal egy dobókorongot kell eljuttatni a célba.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Amikor a tetkó kellemetlenné válik
Szem-Szájnak gasztroblog:  Gombás szalonnás rakott burgonya
Macskaőrség:   Ne ébrezd fel az alvó tigrist!
Napi fotó:  Ma a barátomnál alszom

(via)

sport frizbi golf

sport frizbi golf

Tovább


Nem semmi ugróbajnok

Egy elképesztően ügyes és intelligens kutya.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Franciaágy a moziban

Szem-Szájnak gasztroblog:  Talpas-sipkás fasírt

Napi fotó:  Megfagyott Multnomah-vízesés

Macskaőrség:   A szervál vadászik

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Trükkös dobások gyűjteménye

Ha az életed céltalan, és hajlandó vagy egész álló nap valamit dobálni, esetleg több százszor felvenni ugyanazt a próbálkozást, hogy a 397. végre sikerült dobást büszkén felnyomhasd a youtube-ra, akkor máris tiéd a harminc másodperces világhír.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Őrült péntek

Szem-Szájnak gasztroblog:  Életnagyságú csoki R2D2

Napi fotó:  Elnézést, nem látta valaki a távvezetéket?

Macskaőrség:   Amikor a kutya fürdeti a macskát


(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog