Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kína a levegőből

Lenyűgöző drónfelvételek az ország sokszínűségéről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Egy mesteri Photoshop-művész
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  Nincs többé állatszám a bukaresti cirkuszban
Napi fotó: Könnyű, mint a toll

(via)

Kína drón légifelvételKína drón légifelvétel

Tovább


Albánia szépsége

Lenyűgöző videó jelent meg Albániáról. A légi felvételeket felgyorsították, és Tilte-Shift technikával rögzítették, így olyan hatást kelt, mint egy bábfilm.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Modern kunyhó
Szem-Szájnak gasztroblog:  Nyári húsgombóc leves
Macskaőrség: Két tigris és három kutya 
Napi fotó: Pótmama

(via)

Albánia légi felvétel Tilt-ShiftAlbánia légi felvétel Tilt-Shift

Tovább


Keményítő a lufiban

Vízzel töltött lufit kidurranni már gyakran láttunk lassítva. De m mi történik akkor, ha megfestett keményítővel töltik meg? A keményítő nem-newtoni folyadékként viselkedik. A lassú behatásra folyadékként gyors behatásra szilárdként viselkedik. Tényleg lenyűgöző a fizika. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint harminchétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Unod a tetkód, vagy csak ronda?
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: Foci EB előtt
Macskaőrség:   Egy kis vidám hancúrozás
Napi fotó:  Meglepetés fentről

(via)lufi keményítő lassított felvétel

lufi keményítő lassított felvétel

Tovább


A tűz szépsége

A lángszóró lángja lassítva lenyűgöző.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Csak fekete tollal
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: Szervírozó állvány
Macskaőrség:   Élni tudni kell
Napi fotó:  A dühös madarak léteznek

(via)lassított felvétel lángszóró

lassított felvétel lángszóró

Tovább


Élő hangjáték-felvétel

Amíg nem létezett profi hangrögzítés, így dolgoztak a zajtechnikusok az élő adás alatt. De a színészeknek is volt néhány kihívás a felolvasáson kívül.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:   

 (via youtube)

hangjáték élő felvétel zajhangjáték élő felvétel zaj

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog