Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Igazi beetetés

Valami pontyszerű hal halat rabol a teknősök elől? Nonszensz? Láttál már harcsát, teknőst kézből halat enni? Ez nagyobb móka, mint a horgászat.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

etetés kéz hl teknős

(via)

Tovább


Nem volt jó ötlet

Ismered a régi viccet? Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog. Ezt sikerült valóra váltania a 34 éves Melissa Brunningnek, aki a jachtot követő  négy homokszínű dajkacápát próbálta meg kézből etetni. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Tengeri mentőakció
Szem-Szájnak gasztroblog: Amikor apa csomagolja az ebédet  
Macskaőrség:  Repülő macska  
Napi fotó: Egyedi kabrio

(via)cápa etetés baleset

Tovább


Rémisztő cápakaland

Egy kis etetésre csalták a cápalesen lévő turistákhoz a közel négyméteres nagy fehér cápát. Azonban a cápa a tonhaldarabra a ketrechez túl közel harapott rá, és feje benyomódott a résbe. Mivel a cápa nem tud hátrafelé úszni, menekülés közben bepréselte magát a ketrecbe. A személyzet az egyetlen lehetséges dolgot tette, kinyitották a felső ajtót. 

A cápa kisebb sérülésekkel kiküzdötte magát. A ketrecben szerencsére csak egyetlen profi oktató volt, aki azonnal lehúzódott a ketrec aljába. Higgadtan megvárta, míg a nagy fehér kiszabadul, és épségben kimenekült ő is.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Reszkessetek, autósok! 
Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség: Dinónak öltöztetett macska 
Napi fotó:

(via)cápa  les etetés baleset cápaketrec

cápa  les etetés baleset cápaketrec

Tovább


Görögdinnyét a vízilónak

Ne gondolj bele, hogy a fejed is lehetne.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint harminchatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  WEB 0.0 - A való élet internete
Szem-Szájnak gasztroblog:  Csicsókás burgonya gratin
Macskaőrség:   A macska ajándékot hoz
Napi fotó:  Egyenlőtlen verseny

(via)

viziló etetés görögdinnye

viziló etetés görögdinnye

Tovább


Őrült koi pontyok

Hawaiin, Lihue városában található a Mariott Beach Club hotel. A szálloda egyik érdekessége, hogy a medencéjében hatalmasra nőttek a koi pontyok, amelyeket a vendégek etetnek meg minden reggel kilenc órakor. A halak őrült módjára tolakodnak, lökdösődnek, hogy minél több élelemhez jussanak. Eközben még az sem zavarja őket, ha a vendégek simogatják a hátukat.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Az internet magyar hőse

Napi fotó:  Hullám és szivárvány

(via youtube)

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog