Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen hídépítést még nem láttál

Hídcsere mindössze 57 óra alatt.

Pennsylvania állam nagyvárosában, Pittsburgben az A-30-as út hídja elöregedett. Az 1930-as években épült szerkezet már nehezen bírta a napi 22 000 áthaladó autót. A közlekedési minisztérium a híd cseréje mellett döntött de a nagy forgalom miatt ultragyors munkára volt szükség. Mindössze 57 óra alatt a régi szerkezetet elbontották, és előregyártott elemekből felhúzták és leburkolták a hidat. A munkához 20 alvállalkozó összehangolt munkájára volt szükség. Az 57 óra munka hat percben összefoglalva.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


A Forma-1 átalakulás

A harmincnyolc év fejlődése legjobban a kerékcserén mutatható meg.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

forma 1 formula 1 kerékcsere

(via)

Tovább


Csak egy izzócsere

De ha az az izzó egy 500 méter magas tévétorony tetején van? A világ egyik legkeményebb, de jól fizető munkája. A KDLT TV már nem működő adótornyának tetejére egy 500 méteres létra vezet. Az út több óráig tart felfelé és lefelé. Reggel csak akkor vág neki az útnak, ha garantáltan estig nem várható vihar, mert egy villámmal szemben nincs semmi esélye.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Sör-jóga 
Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  A macskák ugyanolyan intelligensek lehetnek, mint a kutyák
Napi fotó:  Szülinapi csokor

(via)

tévétorony ízzó csere hegymászó 500 méter4 500 méter dróntévétorony ízzó csere hegymászó 500 méter4 500 méter drón

Tovább


Új kerékcsere világcsúcs

Mielőtt észrevennéd, lecserélik: 1,92 másodperc.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók,

Toochee blog:  Lenyűgöző szökőkutak
Szem-Szájnak gasztroblog:  Bud Spencer emlékére
Macskaőrség:   Néha nem úgy sikerül
Napi fotó:  Pillanatnyi boldogság

(via)

Forma 1 kerékcsere rekordForma 1 kerékcsere rekord

Tovább


Hídcsere 43 óra alatt

Nem kellett két nap, hogy a régi pekingi híd helyén átadják az újat.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Napi fotó: 
Macskaőrség:   

(via youtube)Kína Peking híd csere

Kína Peking híd csere

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog