Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elfújta mint egy papírdobozt

Pedig egy ekkora kamion üresen is sok tonna. Extrém erős széllökés a texasi Armadillo környékén.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000  főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Rossz helyen kopogtatsz, haver!

Csúnya gikszer bontás közben. Rossz helyre koppantott, és a leomló épület magával rántotta.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

markoló bontás ház omlás borul

(via)

Tovább


Nagyon durva szél

Ráborította a kamiont a rendőrautóra. Szerencsére nem ült benne senki.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Katonakutyák
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hamburger torta
Macskaőrség:   Oroszlán és orrszarvú
Napi fotó: A szemed csal

(via)

kamion szél borulkamion szél borul

Tovább


Szállítani tudni kell

A Seaspan Harvester teherhajót fatörzsek szállítására tervezték. A kanadai hajó egészen különös módon képes lerakodni. Ez nem baleset, így akarták.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Autópálya dzsungel fölött

Szem-Szájnak gasztroblog:  Lila zserbó

Napi fotó:  Sose add fel

Macskaőrség:   Szervál is csak egy macska

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Busz az áradó folyóban

A buszsofőr durván tévesztett:

Ha szereted a Toochee Blogot, kérlek szavazz ránk a GoldenBlog versenyen a <<PopArt>> kategóriában. Mindössze három kattintás, mert a te szavazatod is számít. A szavazás névtelen, és teljesen biztonságos.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Pont a megfelelő pillanatban fotózva

Szem-Szájnak gasztroblog:  Félkezes sörnyitó

Napi fotó:  Víz alatt habozva

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog