Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szédületes utazás a Naprendszerben

Ilyen szépnek, élőnek, és közelinek még nem láttad a bolygókat.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Legújabb őrült japán találmány
Szem-Szájnak gasztroblog:  Street Food: kínai zöld tészta
Macskaőrség:  Százszámra legyilkolt hópárducok
Napi fotó:  A mogyoró az enyém!

(via)

Naprendszer bolygókNaprendszer bolygók

Tovább


Repülés a Ceres felett

A Mars és  a Jupiter között keringő törpebolygóról a Dawn szonda készített felvételeket. A képekből a Német Nemzeti légi- és űrkutatóközpontja készített lenyűgöző videót.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Itt az ideje az utolsó útra indulni
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: Polip teáskészlet
Macskaőrség: Cosplay macskák
Napi fotó:  Átalakított kisbusz

 (via youtube)

Ceres törpebolygóCeres törpebolygó

Tovább


Mars evolúció

Hogyan vesztette el a vizét a vörös bolygó. A NASA számítógépes animációja a bolygó történelméről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Oroszlánkölyök és a falevelek

Szem-Szájnak gasztroblog:  Kifordított sörösüveg

Napi fotó:  Trükkös párna

Macskaőrség:   Készülj, jön a karácsony

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A kisbabák egy másik bolygóról jönnek


Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Minden esküvőn vannak idióták

Szem-Szájnak gasztroblog:  Candwich, a konzerv-szendvics

Napi fotó:  Nekem ez kell

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Így pusztul el a Föld - Kisbolygó becsapódás

Tudományos igényességgel készített animáció arról, hogyan pusztíthatja el a Földet egy kisbolygó.

Mai blog:  Az űrbányászok menthetik meg a Földet

Napi fotó:   A hullám alatt

Csatlakozz a több mint  hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog