Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lövöldözős vizi akadálypálya

Van ennél jobb nyári móka a felfújható szigetecskéken?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

víz sziget felfújható bírkózás akadály verseny

(via)

Tovább


Így harcol a világ legveszélyesebb babája

Egy apuka vicces videója a babájáról.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   A jégbe fagyott móló

Szem-Szájnak gasztroblog:  Jegyzetelj ételre

Napi fotó:  Madár a víz felett

Macskaőrség:   Képernyő tisztítás

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


17 tiltott futás, 17 nagy esés

Feltűnésre vágyó szurkolók berohanása a pályára.

Elérkezett az utolsó nap! Dávid felveszi a harcot Góliáttal!

Ma éjfélkor zárul a szavazás a Goldenblog versenyen. Mindössze pár tized százalékkal vagyok lemaradva az első helytől. Az első helyen álló blog hússzor nagyobb közösséggel bír, de én mégis megpróbálom megelőzni az utolsó pillanatban. Kérlek benneteket, aki még nem tette, szavazzon rám a versenyen.

A menete egyszerű:
- Kattints erre a linkre
- Ha minden igaz, egyből a <PopArt> kategória ablakában vagy, és a "Toochee" már ki is van választva. Ebben az esetben csak nyomj rá a kék belépés gombra. (Valószínűleg kéri az engedélyed, hogy hozzáférjen az ismerőseid adataihoz. Csak azért kéri, ha engedélyezed, ők meg fogják tudni, hogy rám szavaztál.)
Ha minden jól ment, azt írja ki, hogy sikeresen szavaztál a Toochee blogra, meg is nézheted a szavazás állását.
- Ha nem, akkor nyomd meg a szavazok gombot.
Ma éjfélig minden szavazat fontos. Előre is köszönöm mindenki segítségét.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Vigyorogj éjjel-nappal

Szem-Szájnak gasztroblog:  Olasz paradicsomos pulykapástétom

Napi fotó:  Szivárvány hullám alatt

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog