Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az igazi narkolepszia

A narkolepsziáról szinte senki nem tudja, hogy milyen betegség, a filmekben csak a vicces oldalát láthatjuk. A videóban szereplő hölgy ebben a betegségben szenved, és a bemutató videó készítése közben tört rá a roham. A jelenség inkább ijesztő, mint vicces. Megosztotta az interneten, hogy az emberek tisztában legyenek ezzel a furcsa betegséggel, és megértsék, milyen nehéz ezzel együtt élni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Tökéletes pillanatban
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  Tündéri kiscicák
Napi fotó:  320 kilométer magasan

 (via youtube)narkolepszia betegség roham

narkolepszia betegség roham

Tovább


A kutya nem engedi

Megható közbeavatkozás. A hölgy Asperger-szindrómás. A kutya speciális kiképzést kapott, hogy felismerje gazdája depressziós, sőt önpusztító pillanatait. A kutya nagyon finoman, de határozottan akadályozza meg. A hölgy épp videóra vette a rohamot, amikor a kutya közbelépett.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Doboz-hotel

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: tortaszeletelő és tálaló

Macskaőrség:  Macskák mentés előtt és után

Napi fotó:  Fodrásznál voltunk

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Legjobb reklámok: Amikor több kell, mint amit az orvosok adhatnak

Mai blog:    Elfújta a repülő a lányt     

Napi fotó: Különleges metróállomás

Csatlakozz a közel hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog