Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hihetetlen barátságok

Mit számít, hogy nem ugyanaz a faj.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)barátság állat ragaszkodás

barátság állat ragaszkodás

Tovább


Minek az ellenség, ha ilyen barátod van

Két "jóbarát" folyamatosan szívatja egymást.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Sötétben világító könyvjelző 
Szem-Szájnak gasztroblog: Hétvégi dizájn: mosogatószivacs-tartó
Macskaőrség:  kis különc 
Napi fotó: K9 kiképzés

(via)

barát szivatásbarát szivatás

Tovább


Öregember és a vidra

A finn Seppo Laamanen 2011-ben egy elgyengült és kiéhezett vidrát talált háza küszöben. Megetette, kicsit pátyolgatta. A vidra megerősödött, és barátságával hálálta meg a segítséget. Rendszeresen meglátogatja öreg barátját.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint harminchatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Legmenőbb szuperkocsi-tuning
Szem-Szájnak gasztroblog:  Csőben sült tőkehal olaszosan
Macskaőrség:   Nem bízom benned, de kíváncsi vagyok
Napi fotó:  Két világ határán

(via)

vidra barátság finnvidra barátság finn

Tovább


Kiselefánt és a német juhász

Az apró vastagbőrű megérkezett a Thula Thula orrszarvú Árvaházba Dél-Afrikában, miután nyája elutasította. Kritikus állapotban volt, nagyon kevés esélye volt a túlélésre. De hála az éjjel-nappal  gondoskodó személyzetnek, és egy kis plusz segítségnek, amit egy kutyának köszönhettek, az elefánt úton van a teljes gyógyuláshoz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

 (via youtube)

elefánt kutya barátság bébielefánt kutya barátság bébi

Tovább


Barátság

Tudom, hogy csak reklám, da a történet akkor is...

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Félresikerült mentés

Szem-Szájnak gasztroblog:  Megennék egy lovat

Napi fotó:  Rossz ruhatervezés

(via youtube)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog