Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ejtőernyős ugrás  13. emeletről

A fickó vakmerő volt, de babonás nem, amikor kiugrott.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

ejtőernyős bázisugro emeletes ház 13

(via)

Tovább


Bázisugró nagy bajban

Az osztrák Maria Steinmayr komoly bajba került az extrém báisugró világbajnokságon. Csodával határos módon, néhány zúzódással megúszta. A legnagyobb szerencséje az volt, hogy fennakadt a Hotel Bali 10. emeletén.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Az igazi vadnyugat 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
A paprikavágás egy magasabb szintje
Macskaőrség: Amikor a cica felnő 
Napi fotó: Halloweeni mókus

(via)

bázisugró ejtőernyős toronyház szálloda balesetbázisugró ejtőernyős toronyház szálloda baleset

Tovább


Lehet még extrémebb a bázisugrás

Oroszországban legelvetemültebb bázisugrók nem hevederekbe bújtatva ugranak, hanem a bőrükbe akasztott kampók fékezik meg zuhanásukat. Bizarr sport csak erős idegzetűeknek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   A legkeményebb

Szem-Szájnak gasztroblog:  Sörnyitó kalapács

Napi fotó:  Furcsa focimeccs

Macskaőrség:   Nagy cica iszik

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Bázisugrók az Ikertoronyból

Közben kiderült, hogy a bázisugrók nem a Petronas ikertornyaiból ugrottak Kuala Lumpurban, hanem egy másik kuala lumpuri építményből, a Menara nevű telekommunikációs toronyból.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Csigalépcső a fellegekbe

Szem-Szájnak gasztroblog:  Paradicsomos-sonkás bab

Napi fotó:  Varázslatos utca

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Őrület: bázisugrás a katedrális kupolájából

Mai blog:  Elképesztő: 3D festés szabad kézzel

Napi fotó:   Jégkanyon, Grönland

Csatlakozz a közel hétezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via Youtube)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog