Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

CSak egy picit megdöccent

A tank padlógázzal áthajtott az autón. Még a csövet sem fordította hátra.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Ezek tudtak építeni

A második világháborúban Ukrajnában felejtődött egy ISU-152 szovjet nehéztank. Nemrégiben megtalálták, némi bütykölés és egy kis nafta után beindult, és saját lánctalpain hagyta el a helyet.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Árnyék nélkül
Szem-Szájnak gasztroblog: Hutai finomfalatok
Macskaőrség:   Türelmes macska
Napi fotó:  Egyszerűen tökéletes

(via)tank ukrajna orosz ISU-152

tank ukrajna orosz ISU-152

Tovább


Az igazi profi tankkal drifttelnek

Az amerikai és a norvég páncélosok játszottak egy kicsit.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  A művész palettája
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  Quilling-macskák 2.
Napi videó: Az igazi profi tankkal drifttelnek
Napi fotó:  Két világ határán

 (via youtube)

Tank Leopárd M1 Abrams driftelés jég hó USA norvégiaTank Leopárd M1 Abrams driftelés jég hó USA norvégia

Tovább


Még hogy a kultúra nem fegyver

Az argentin művész Raul Lemesoff furcsa kampánya az olvasásért.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Bírod a horrort?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: T-Rex előrejelző készülék

Macskaőrség:  Baldachinos ágy

Napi fotó:  Jókedvű hegesztők

(via wimeo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog