Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jégcunami

A tél szorítása még csak most enyhül Szibériában, töredezik a folyók vastag jege. Az Amur-folyó a jégtáblákat kinyomta a partra, a jégcunami tört és zúzott.

Egy szokványos jégzajlás sem hétköznapi a mi szemünkben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Szibéria Jég áradás olvadás

(via)

Tovább


Szibériai jeges eső

Vlagyivosztok vastag jég alá fagyott.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Vlagyivosztok Szibéria jég jeges eső

(via)

Tovább


Szibéria egy kicsit más

Ott egész mást jelent az offroad autózás.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Csak egy percre hagytam magára a gyereket  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Hétvégi dizájn: lángoló koponyák  
Macskaőrség:  A vak kutya visszatért  
Napi fotó: Szorult helyzetben

(via)

Szibéria offroad terep terepjáró lánctalpasSzibéria offroad terep terepjáró lánctalpas

Tovább


Így jutsz át a folyón áradáskor

Szibériában a megáradt folyón nem tudtak hazajutni az emberek. Két exkavátor-kezelő érdekes megoldással segített az embereken.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Miért éppen Skócia?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Székelykáposzta delux

Napi fotó:  Hogy került ide a hajó?

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Szibériai híd

Te átmennél rajta?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Rejtőzködő baglyok

Szem-Szájnak gasztroblog:  Cordon Gorgon

Napi fotó:  Semmi közöm a madarak eltűnéséhez

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog