Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sziklaomlás a Niagaránál

Amikor a Niagara-vízesés oldalán álló kilátósziklán megjelentek az első aggasztó repedések, a Movietone operatőrjei éjjel-nappal felvételre kész kamerákkal éberen vártak a helyszínen. A türelmüket szenzációs képekkel jutalmazták, amikor 1954. július 24-én 185 000 tonna kőzet zuhant a vízesés aljára.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Niagara szikla omlás 1954

(via)

Tovább


Jeges Niagara-vízesés

Gyönyörű drónfelvételek a magasból.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  A kalózok igazi élete
Szem-Szájnak gasztroblog:  Street Food: Martabak Manis
Macskaőrség:   Macska és az aranyhal
Napi fotó: Életem fontos része

(via)Niagara  vízesés drón tél jég

Niagara  vízesés drón tél jég

Tovább


Niagara, ahogy még nem láttad

A videóban két különleges filmeljárást alkalmaztak: Time-Lapse gyorsított felvétel, és a Tilt-Shift technika, amitől szinte bábfilmnek látszik. A "Nano Niagara Falls" Joerg Daiber munkája.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Átadták az üveghidat

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  Csiga és a macskák

Napi fotó:  Homoki cápa

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog