Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Leo hancúrozik

Ha már nem alszik téli álmot, legalább élvezi a havat.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Leonardo hídja

A reneszánsz zseni, Leonardo Da Vinci több tudományterületen is maradandót alkotott. Egyik legérdekesebb találmánya, egy rendkívül egyszerű hadi híd. Nem kell hozzá más, csak néhány gerenda. A szerkezet önmagát tartja meg, nincs szükség semmilyen kötésre, csavarra szegre. Az építése hihetetlenül egyszerű.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

leonardo Da Vinci híd

(via)

Tovább


Az igazi profi tankkal drifttelnek

Az amerikai és a norvég páncélosok játszottak egy kicsit.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  A művész palettája
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:  Quilling-macskák 2.
Napi videó: Az igazi profi tankkal drifttelnek
Napi fotó:  Két világ határán

 (via youtube)

Tank Leopárd M1 Abrams driftelés jég hó USA norvégiaTank Leopárd M1 Abrams driftelés jég hó USA norvégia

Tovább


Az éneklő pap

Az ír Ray Kelly atya nevezetes arról, hogy szertartásain olyan dalokat énekel, amelyek nem igazán illenek bele az egyház hivatalos repertoárjába. Nemrégiben egy ifjú párt azzal lepte meg az esküvőjén, hogy Leonard Cohen Halleluja című számát énekelte nekik, az alkalomhoz illően módosított szöveggel. Kelly atya az internet legújabb sztárja.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   A tűz, víz és ég kastélya

Szem-Szájnak gasztroblog:  Az apu ilyen uzsit csinált

Napi fotó:  Körbemutatkozás

Macskaőrség:   Ááá, nem mi voltunk!

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Így vadászik a kaméleon

Lélegzetelállító lassított felvétel a kaméleon vadászatáról. Így csap le a kaméleon nyelve.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Luxusvilla a sziklafal peremén

Szem-Szájnak gasztroblog:  Amikor az autómániások grilleznek

Napi fotó:  Vicces pasas

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog