Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vasúti hótakaritás

Akkor is szükség van a pálya tisztítására, ha a kertben épített modellvasútról van szó. Bár szerintem jobban csinálják, mint a MÁV.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Beugrott a vonat elé

Mayur Shelke , az indiai vasút munkatársa Mumbai egyik állomásán az életét kockáztatva mentett ki a vonat elől egy sínekre esett kisfiút.

     Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel.  Csatlakozz  a több mint      95  000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

vonat életmentés india mumbai kisfiú

(via)

Tovább


A rakéta nem akar repülni

Az amatőr rakétaépítésnek nagy hagyományai vannak, Amerikában. Persze ez a hobbi sok kudarccal jár. De az se felejtsük el, hogy a NASA és a SpaceX mérnökei közül is van olyan, aki így kezdte.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

rakéta kísérlet

(via)

Tovább


Durva tesztbaleset

Vajon hányan rögzítik a rakományt egy kisteherautóban? Így viselkedik egy raklap falazóblokk egy 50km/órás ütközésnél.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

kisteherautó baleset teszt rakomány

(via)

Tovább


Repül a kislány

Taivanon egy kite (sporteszköz az ernyő és a sárkány keveréke) bemutatón egy különleges, sárkányfarkú kite a levegőbe ragadott egy 3 éves kislányt, és hosszú másodpercekig repült, sokszor 20 méteres magasságban. Az esetnek végül szerencsés vége lett, nem tudni, hogy a kislány ilyen ügyesen kapaszkodott, vagy beleakadt a farok végébe.

Ez egy hosszabb videó:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog