Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

17 tiltott futás, 17 nagy esés

Feltűnésre vágyó szurkolók berohanása a pályára.

Elérkezett az utolsó nap! Dávid felveszi a harcot Góliáttal!

Ma éjfélkor zárul a szavazás a Goldenblog versenyen. Mindössze pár tized százalékkal vagyok lemaradva az első helytől. Az első helyen álló blog hússzor nagyobb közösséggel bír, de én mégis megpróbálom megelőzni az utolsó pillanatban. Kérlek benneteket, aki még nem tette, szavazzon rám a versenyen.

A menete egyszerű:
- Kattints erre a linkre
- Ha minden igaz, egyből a <PopArt> kategória ablakában vagy, és a "Toochee" már ki is van választva. Ebben az esetben csak nyomj rá a kék belépés gombra. (Valószínűleg kéri az engedélyed, hogy hozzáférjen az ismerőseid adataihoz. Csak azért kéri, ha engedélyezed, ők meg fogják tudni, hogy rám szavaztál.)
Ha minden jól ment, azt írja ki, hogy sikeresen szavaztál a Toochee blogra, meg is nézheted a szavazás állását.
- Ha nem, akkor nyomd meg a szavazok gombot.
Ma éjfélig minden szavazat fontos. Előre is köszönöm mindenki segítségét.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Vigyorogj éjjel-nappal

Szem-Szájnak gasztroblog:  Olasz paradicsomos pulykapástétom

Napi fotó:  Szivárvány hullám alatt

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Újabb őrült sport: buborékfoci

Teljesen elmebeteg ötlet, de nagyon király lehet játszani.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Bársonyborítású Ferrari

Szem-Szájnak gasztroblog:  Lázadók pálinkája

Napi fotó:  Ne higyj a szemednek, ez nem négy kép

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A rosszindulatú virtus néha visszavág

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Nem egy egész erdő, egyetlen fa

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó:  A romlás virágai

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Mi a különbség a brazil és a magyar foci között?

Ők nem akadémián és műfűves pályákon kezdik, hanem grundon, a játszótéren, a tengerparton, egy üres telken.

Mai blog:   Amikor a betűk képekké válnak

Napi fotó:  Ősi romok Portugáliában

Csatlakozz a több mint nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)


Tovább


Ilyen gólörömöt még nem láttál

Mai blog:   Zen iroda

Napi fotó:   Kellemes hálószoba

Csatlakozz a közel nyolcezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)


Tovább

12345
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog