Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csúnyán átvert házaspárok


Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Grand Canyon-átverés

Szem-Szájnak gasztroblog:  K-Wine, a parti tányér

Napi fotó:  Ez a meleg már nekem is sok

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ütődött betörő

Ha valaha kiosztják a betörők Arany málna-díját, ez a szerencsétlen biztos dobogós.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Görbe erdő

Szem-Szájnak gasztroblog:  Epres-túrós rakott kalács

Napi fotó:  Japán híd

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Az Apple bolt kirablása

Amikor az idióták rabolni mennek...

A kaliforniai Temeculaban található Apple Store-ba rablók törte be. Egy BMW X5-sel betörték az üveget, átpréselték magukat a biztonsági rácson, és behajtottak az üzletbe. Bár néhány terméket is összetörtek, az egyik rabló megpróbál annyi iPhone-t és iPadet elvenni az asztalokról, amennyit csak tudott. Alig tudtak elmenekülni, mert a visszazuhant rácson alig tudtak autóval kimenni. Röviddel a rablás után elfogták őket.

A rendőrség szerint az autót a 22 éves Equonne R. Howard vezette, amely az elkövetőé volt.Még csak nem is lopott autóal álltak neki zúzni. Nem tudom, hogy a kocsiban okozott kárt fedezte volna-e a lopott áru.

A rablás közben a BMW két gumiját is kilyukadt. Az egyik gumit nem messze a rablás helyszínétől találták meg a rendőrök, a másikat, amit egy lopott gumijavítóval próbáltak helyrehozni, kicsit távolabb.

Ez nem sikerült, és egy mérföldre a rablás helyszínétől otthagyták az autót. Howardot a Riverside-i seriff iroda fogta el, miután visszament a helyszínre, mert a rablás során leesett az autó rendszámtáblája.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   A jégbe fagyott világítótorony

Napi fotó:  Ősz és szivárvány

(via youtube)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog