Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ősi kávé-manufaktúra

A tradicionális nanyang kávé kissé szokatlan készítési módja egy régi penangi kis üzemben.


Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)
Tovább


Csíkokra vágva

Egyre több bambuszból készült tárgy  kapható nálunk is. Ez a ma még egzotikusnak számító növény a jövő egyik legígéretesebb alapanyaga. Igénytelen, gyorsan nő és teljesen környezetbarát. De hogy lesz az egyszerű nádból értékes alapanyag? Egy ázsiai feldolgozó üzem megmutatja.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Bambusz  nád üzem feldolgozás

(via)

Tovább


Ezért tilos a dohányzás

 A hőkamerával készült felvételen jól látszik, miért tilos a dohányzás a benzinkutakon.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Egyedi síremlékek
Szem-Szájnak gasztroblog: Piritós művészet  
Macskaőrség:  Macskák és a rémisztő uborka  
Napi fotó: Sárkánytojás

(via)benzinkút hőkamera üzemanyag enzin gőz

benzinkút hőkamera üzemanyag enzin gőz

Tovább


Mexikói popcorn üzem

Fő a háztáji minőségi munka.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Föld alatt élő falu
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség: Igazi kakasviadal 
Napi fotó: Hármasban szép az élet

(via)

mexikó popcorn gyár üzemmexikó popcorn gyár üzem

Tovább


Trükkös üzemanyaglopás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Lebegő fürdőkád

Szem-Szájnak gasztroblog:  Krokodil a pikniken

Napi fotó:  Húsos pite másképpen

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog