Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az óceán jövője a kezünkben van

Különleges, szemkápráztató produkció a tehetségkutató műsorában.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Mongol erősember Ausztráliában

Tulga hintába rakta a zsűrit.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.mongol erős férfi birkózó hinta tűz gerenda rönk tehetségkutató

(via)

Tovább


Tehetséges gyerekek

Ők tényleg így születtek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Álomszállás az  oroszlánok földjén
Szem-Szájnak gasztroblog:  Sonkába burkolt csirke
Macskaőrség:  Íme a Nyíregyházi Állatpark három fehér oroszlánkölyke
Napi fotó: A gazdit várjuk

(via)gyerek tehetség

gyerek tehetség

Tovább


A legextrémebb hangszer

A finn tehetségkutató legfurcsább produkciója. Úgy látszik, túl hosszú ott az éjszaka, ha ezzel meg is nyerte a versenyt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Őrült érmeépítő 
Szem-Szájnak gasztroblog: Hétvégi dizájn: rejtett flaska hideg napokra
Macskaőrség: Furcsa macskák 
Napi fotó: Amikor a tél a sminkes
(via)

finn tehetségkutató kéz hangszerfinn tehetségkutató kéz hangszer

Tovább


Ez már nem is bűvös kocka

Büvös ízé, vagy micsoda. De a srác nagyon tud.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a a több mint huszonkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   A természet színei

Szem-Szájnak gasztroblog:  Kitalálod mi lehet ez?

Napi fotó:  Körül kellett volna nézni...

Macskaőrség:   Ninja!!!!!!!

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog