Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Titanic-teherautó

Mindig van egy, aki azt hiszi, át tud menni a nagy pocsolyán.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Orosz házimackó
Szem-Szájnak gasztroblog:  Konyhai balesetek
Napi videó:   Társunk a macska
Napi fotó: Nem akarták elpusztítani

(via)gödör teherautó víz pocsolya

Tovább


Vakmerő sofőr

Vajon hányan mernék utána csinálni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Nyertek a lottón, lecserélték a házat
Szem-Szájnak gasztroblog:  Füstölt sajtos guba
Macskaőrség:   Elterjedtebb lehet a hópárduc az eddig véltnél
Napi fotó:  Ijesztő

(via)

teherautó híd rozogateherautó híd rozoga

Tovább


Nagyon durván beleállt

A FAAC cég által kifejlesztett útba süllyeszthető akadály. A teszt során meg kell állítania egy közel hét tonnás, 50 km/órás sebességgel közeledő teherautót.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

útakadály teherautó ütközés tesztútakadály teherautó ütközés teszt

Tovább


Autóból lutra-album

Így tapos laposra egy személyautót a világ legnagyobb, 450 tonnás teherautója.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel harmincötmezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Keresd a nőt!
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: bor levegőztető
Macskaőrség:   Peckes járás, és nem félek senkitől
Napi fotó:  Menekülés

(via)

legnagyobb teherautó dömper eltapos személyautólegnagyobb teherautó dömper eltapos személyautó

Tovább


Trükkös üzemanyaglopás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Lebegő fürdőkád

Szem-Szájnak gasztroblog:  Krokodil a pikniken

Napi fotó:  Húsos pite másképpen

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog