Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriás rája-raj a kenu alatt

Különleges élmény a floridai Szentpétervár partjainál.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz A több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)Florida rája raj kenu

Tovább


Mint a stadionban a nézők

Úgy futnak végig a hullámok ezen a hatalmas méhrajon. Ez is egyfajta védelmi mechanizmus. Az óriás mézelő méhek így reagálnak, ha fenyegetve érzik a kolóniát.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000  főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)méh raj félelem hullám

Tovább


Kérsz egy tükörtojást?

Nem ehető. Így készül a hiper-realisztikus 3D  rajz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád

(via)tojás tükörtojás 3D rajz festmény hiperrealisztikus

Tovább


Mint aki burokban született

Ilyet sem lehet gyakran látni. Egy vakondgyíkféle, az ausztrál kéknyelvű szkink világra jön. Pontosabban elhagyja amniális zsákját, amelyben pete kora óta kifejlődött.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

gyík születés világrajövetel

(via)

Tovább


Ehhez kevés a jobb agyféltekés rajzolás

A művész egyszerre rajzol mindkét kezével külön-külön hiperrealisztikus portrét.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

rajz hiperrealisztikus dupla kettő jobb bal kéz

(via)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog