Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kocka-trükk

Erre mondják, hogy ügyes.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

kocka pohár trükk

(via)

Tovább


Hétvégi dizájn: 5 előtt, 5 után

Pohár egész napra. Munkaidőre és estére is :-)

hétvégi dizájn pohárhétvégi dizájn pohár

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Hirtelen bosszú

A Meki pénztárosa reflexből bosszút áll az őt ijesztgető bunkó autóson.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Az igazi élő művészet
Szem-Szájnak gasztroblog:  3 perces eperdesszert
Macskaőrség:  Nevet kaptak a fehér oroszlánkölykök  
Napi fotó: Kifordítható ülések

(via)McDonalds pénztáros bosszú autós pohár

McDonalds pénztáros bosszú autós pohár

Tovább


Extrém menüett: a világ leggyorsabb zenekara

Az Extreme Menüett egy hihetetlenül gyors és pontos bemutatása Mozart egyik menüettjének. 43 ember dobált érméket főzőpoharakba. Mind az előadás, mind a felvétel hallatlanul pontos időzítést kiván. És a dobás sem semmi.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Acapella négy pohárra és egy asztalra

Tegnap este az X-Faktorban a ByTheWay egy remek acapellát adott elő, bevallottan az internetről vették az ötletet. Egy hét alatt ilyen remekül levenni a produkciót, nem semmi teljesítmény. Az eredeti videó:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint húszezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Legkirályabb hátizsák

Szem-Szájnak gasztroblog:  Titkos pia a munkahelyen

Napi fotó:  Csak egy lépcső lefelé

Macskaőrség:   Hogy kerül ide egy harci malac?!

(via youtube)

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog