Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek tudtak építeni

A második világháborúban Ukrajnában felejtődött egy ISU-152 szovjet nehéztank. Nemrégiben megtalálták, némi bütykölés és egy kis nafta után beindult, és saját lánctalpain hagyta el a helyet.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Árnyék nélkül
Szem-Szájnak gasztroblog: Hutai finomfalatok
Macskaőrség:   Türelmes macska
Napi fotó:  Egyszerűen tökéletes

(via)tank ukrajna orosz ISU-152

tank ukrajna orosz ISU-152

Tovább


Oroszlánkutya

Aranyos japán reklám

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Kutyák és katonák
Szem-Szájnak gasztroblog:  Tippek hétvégére : fetás piritós
Macskaőrség:   Pawdele - Miau
Napi fotó:  Teához öltözve

(via)

oroszlán kutya gyerek féloroszlán kutya gyerek fél

Tovább


Moszkva télen

Az orosz főváros fehér lepel alatt. Lenyűgöző drónfelvételek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi fotó: 

Macskaőrség:   

 (via youtube)Moszkva Oroszország drón tél hó

Moszkva Oroszország drón tél hó

Tovább


Orosz aszfaltozók

Ezt a technológiát látni kell.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Tényleg az ember legjobb barátja

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: ital-adagoló

Macskaőrség:  A cicusok először csinálják

Napi fotó:  Csak egy darab autógumit szállít

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Igazi szerelem

Az oroszlánfóka-bébi nagyon rámozdult a kanadai turistára.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee:  Mesekastély az erdőben

Szem-Szájnak gasztro:  Hétvégi dizájn: Nagyláb a sütiben

Macskaőrség:  Macska és a szarvasok

Toochee-fotó:  Disneylandbe megyünk

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog