Úgy látszik nem csak én unom végletesen a karácsonyi dalokat. Különösen azóta, amióta a szupermarketek egy hónapon keresztül ugyanazt a karácsonyi CD-t ismétlik folyamatosan.  Nem vagyok otthon a zeneelméletben, de azt még én is tudom, hogy a mollban hangszerelt zenemű szomorkás, melankólikus, depressziós, sötét hangzású, sőt akár borzongást és félelmet keltő.

Toms Mucenieks zongorista fogta az idegesítő Jingle Bellt, és átültette mollba. Egészen extrém zenei élmény, mintha a szomorú vasárnap és a  karácsony szerelemgyereke lenne. Az új angol szöveg írója ismeretlen, de nem csodálkoznék, ha ennyi negatív gondolat után már nem lenne az élők sorában.

Tom három havi tervezés (na jó, ebből két hónap várakozás volt az Ali Express futárára) és 25 órás renderelés után jelentkezett egy látványosan sötét verzióval.

Egy könnyebb tanuló verzó, ha te is szeretnéd eljátszani.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Európa 1904
Szem-Szájnak gasztroblog:  Gasztrokalandozás: Japán
Macskaőrség:  Ölelkező cicák 3.  
Napi videó:
Pillantás a boxutcába   
Napi fotó:
Újjászületve

(via)Jingle Bell dark version sötét melankólikus moll