Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Durva hegyi baleset

Sokkoló pillanat, amikor  pörögve lezuhan előtted egy autóroncs a  szakadékba.

A coloradoi hegységben Telluride közelében egy fiatal pár utazott kutyájával a hegyi úton. A 22 éves sofőr félreállt, behúzta a kéziféket és kiszállt, hogy egy szűk kanyarban segítsen irányítani egy másik autót. Ekkor indult meg a hegyoldalon az autó. A Jeep gurulni kezdett, a nő utassal együtt. A férfi megpróbált visszaugrani a kocsiba, hogy megállítsa, de a szikláktól nem sikerül. A terepjáró többször megpördülve zuhant le a hegyoldalon. A női utas szerencsére még az elején kirepült az autóból, túlélte a balesetet, súlyos sérülésekkel kórházba került. Három nappal később egy túrázó ugatást hallott és megtalálta 10 hónapos kutyát.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Szétkapták és összerakták

Ennél könnyebben szerelhető autó nincs: csupán 3,5 perc kellett hozzá.

A második világháborúban tűnt fel a legendás terepjáró, amelyről a legtöbben nem tudják, hogy nagy faládában, darabokban érkezett a frontra. A szerelőknek nem volt sok gondjuk az alkatrészek cseréjével, erre bizonyíték ez a bemutató.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Ökokatasztrófák - Bőséges zsákmányból rémálom  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Tárkonyos- savanykás húsgombóc-leves
Macskaőrség:  Mért szeretnivalók a macskák?  
Napi fotó: Mocsok-cápa

(via)jeep szétszedés összerakás bemutató

jeep szétszedés összerakás bemutató

Tovább


Az idióták nyáron a legaktívabbak

Medence ugratás terepjáróval:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ahol a purgatórium kapuja nyílik

Szem-Szájnak gasztroblog:  A legegyszerűbb nyári koktél: Zöld ördög

Napi fotó:  Igazán kemény sportoló

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog