Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legkeményebb meló

A legnehezebb pilóta feladat leszállni egy repülőgép-hordozóra. Ilyenkor nem meglepő a 200-as pulzus sem. Ez a különleges videó azt mutatja, hogy dolgozik a pilóta két keze landolás közben, hogy sikeresen elkapja a ringó fedélzet felett kifeszített fékezősodronyt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Mekkora egy repülőgép-hordozó horgonylánca

Egy több tízezer tonnás hajónak nem akármilyen lánc dukál. Életképek egy hordozóról.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

repülőgép hordozó horgony lánc

(via)

Tovább


Öt hihetetlen leszállás

Repülőgép-hordozón landolni egy rémálom. A legjobbaknak is kihivás fényes nappal is, de mi a helyzet ködben, éjszaka, vagy egy extra méretű géppel?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Ijesztő fazonok  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Szokatlan torták  
Macskaőrség:  Meglepetés a játékgépben  
Napi fotó: Ebben csillámpónik dübörögnek

(via)repülőgép hordozó landolás leszállás

repülőgép hordozó landolás leszállás

Tovább


Star Wars - Az ébredő haditengerészet

A U.S.S. Eisenhower repülőgép-hordozó legénysége újraforgatta a Star Wars film első előzetesét.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Egydolláros kávézó
Szem-Szájnak gasztroblog:  Sonkás gombóc
Macskaőrség:  Annyi ijesztő dolog van
Napi fotó:  Bátrak vagy ostobák?

(via youtube)Star Wars  SW ébredő erő haditengerészet repülőgép-hordozó EisenhowerStar Wars  SW ébredő erő haditengerészet repülőgép-hordozó Eisenhower

Tovább


Elektromágneses katapult

Még napjainkban is gőzmeghajtású katapultokkal indítják a repülőket a hordozókról. De elkészült a jövő elektromágneses katapultjának prototípusa, amelyet a Gerald Ford repülőgép-hordozó fedélzetén teszteltek. A haditengerészet jóvá hagyott két kísérletet. Pusztán áram és elektromágnesek segítségével gyorsítják fel a kísérleti járművet. A 6,8 tonnás szánt 260 km/órás, a 3,6 tonnás szánt 333km/órára sikerült felgyorsítani.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Sose higgy a szemednek!

Szem-Szájnak gasztroblog:  Muffin formában sült csirke

Macskaőrség:  Kacsa-pótmama

Napi fotó:  Minden halál a Trónok harcában

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog