Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legkeményebb meló

A legnehezebb pilóta feladat leszállni egy repülőgép-hordozóra. Ilyenkor nem meglepő a 200-as pulzus sem. Ez a különleges videó azt mutatja, hogy dolgozik a pilóta két keze landolás közben, hogy sikeresen elkapja a ringó fedélzet felett kifeszített fékezősodronyt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Mekkora egy repülőgép-hordozó horgonylánca

Egy több tízezer tonnás hajónak nem akármilyen lánc dukál. Életképek egy hordozóról.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

repülőgép hordozó horgony lánc

(via)

Tovább


Napi idióta

A július negyedike és a túl sok sör rossz párosítás. Megtöltött egy hordót tűzijátékkal és ráállt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.tűzijáték rakéta hordó

(via)

Tovább


Öt hihetetlen leszállás

Repülőgép-hordozón landolni egy rémálom. A legjobbaknak is kihivás fényes nappal is, de mi a helyzet ködben, éjszaka, vagy egy extra méretű géppel?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Ijesztő fazonok  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Szokatlan torták  
Macskaőrség:  Meglepetés a játékgépben  
Napi fotó: Ebben csillámpónik dübörögnek

(via)repülőgép hordozó landolás leszállás

repülőgép hordozó landolás leszállás

Tovább


A vízszállítás forradalma

Valaki komolyan vette, hogy segíteni kell az afrikai vízhordó asszonyokon.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Köd és sötétség 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Gazdag lepény
Macskaőrség:   Vizelettel irányított egerek
Napi fotó:  Szájkosár

(via)Afrika vízhordó asszony gurul

Afrika vízhordó asszony gurul

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog