Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legextrémebb hangszer

A finn tehetségkutató legfurcsább produkciója. Úgy látszik, túl hosszú ott az éjszaka, ha ezzel meg is nyerte a versenyt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Őrült érmeépítő 
Szem-Szájnak gasztroblog: Hétvégi dizájn: rejtett flaska hideg napokra
Macskaőrség: Furcsa macskák 
Napi fotó: Amikor a tél a sminkes
(via)

finn tehetségkutató kéz hangszerfinn tehetségkutató kéz hangszer

Tovább


Hárfa-gitár

Egy különleges hangszer, a feltalálója játszik rajta.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Banglades a levegőből
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: bortáska
Macskaőrség:   Élethalálharc Szibériában
Napi fotó: Egy kép mindent elmond

(via)hangszer hárfa gitár

hangszer hárfa gitár

Tovább


Mit csinálj az üres üvegekkel

Koncertezzél! Nem a legegyszerűbb, de jó móka.


Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Ide akarok felköltözni

Szem-Szájnak gasztroblog:  Miért ne hagyj dobozos üdítőt télen a kocsiban

Napi fotó:  Életszerű

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A lány egyszerre három hangszeren játszik

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai blog:   Hihetetlen menedékház

Szem-Szájnak gasztroblog:  Adventi naptár férfiaknak

Napi fotó:  Sertésinfluenza-pánik

(via youtube)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ostor és harmonika

Egy példa, hogy hogyan lehet az ostort a harmonika ritmuskíséretének használni.

Mai blog: Gyermekeink száma miként változtatja meg szokásainkat

Napi fotó:Sirály alulnézetben

Csatlakozz a közel hétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagyazon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog