Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor a hókotró mozdony is elakad

Kanadában, Saskatchewan államban a Great Western Rail Train vágánytisztítása. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Medvék az úszómedencében

Kanadában a hőség minden rekordot megdöntött, ennek igen érdekes következményei vannak. Ez a feketemedve a két bocsával egy erdőszéli ház úszómedencéjében könnyített magán. Mintha a strandon lennénk, a legkisebb gyerek nem akar kijönni a vízből.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

medve kánikula fürdés Kanada

(via)

Tovább


Ahol tényleg komoly kohívás a hótakarítás

A kanadai Torontó városa évente 200 millió dollárt biztosít a téli hóeltakarításra. A téli időjárás alaposan próbára teszi a várost. A havat nem lehet csak félrekotorni, mintha aratás lenne, hatalmas kamionokban el is szállítják. Az elszállított hóból hatalmas dombokat építenek. Két órás videó a hatalmas munkáról.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Kanada Torontó hó eltakarítás

(via)

Tovább


Egyedül, gépek nélkül

Egy kalandvágyó férfi a kanadai vadonban épített magának rönkházat úgy, hogy kizárólag évszázados technikákat használt, modern gépeket nem. Time Lapse videó a nyolc hónapos munkáról.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Ha létezik tündérország...
Szem-Szájnak gasztroblog: Gesztenyés-csokis rácsos
Macskaőrség:  A legkisebb macskafaj
Napi fotó: Nyuszibusz

(via)rönkház építés Kanada

rönkház építés Kanada

Tovább


Tűzeső

Menekülő autósok a kanadai erdőtűzben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint harminchétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Ennyire jók nem lehetnek
Szem-Szájnak gasztroblog:  Túrós galuska
Macskaőrség:   Megépíteni a legnagyobb macskavárat
Napi fotó:  Mi ez a hideg fehér izé?

(via)

Kanada erdőtűzKanada erdőtűz

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog