Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor felfelé száll a hó

Hóeltakarítás a legendás Donner-hágón. A sziklás-hegység téli hava nem gyerekjáték. Íme a Union Pacific rotációs hómarója Kaliforniában.  A téli hóviharok extrém magas havat tudnak produkálni. Ezt a hómarót csak akkor használják, ha a hótakaró szintje hihetetlen magasságot ér el, mindössze néhány alkalommal minden évtizedben. 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Váratlan óriáshullám

Kalifornia felé tart egy vihar, amely többméteres hullámokat kerget maga előtt. A látványosságért sokan lementek a partra, de egy óriáshullám kellemetlen meglepetést okozott.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Kaliforniai favágók 1947-ből

Hogyan vágták, ki szállították,és darabolták fel az óriás mamutfenyőket? Lenyűgöző filmemlék az Észak-Kaliforniában működő Redwood Lamber Industry mindennapjairól, 1947-ből.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Nyúl a tűzben

Hétköznapi kicsi hősök: egy férfi az életét veszélyezteti a kaliforniai tűzvészben, hogy megmentsen egy nyulat

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Ma nincs jó napjuk  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Street Food: Martabak manis  
Macskaőrség:  Lusta macskák
Napi fotó: Horgászok

(via) kalifornia tűz mentés nyúl

kalifornia tűz mentés nyúl

Tovább


Kalifornia legszebb oldalai

California from Hal Bergman on Vimeo.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Sri Lanka különleges horgászai

Szem-Szájnak gasztroblog:   Hétvégi dizájn: rejtett flaska

Napi fotó:  Hatósági segítség

Macskaőrség:  Boldog macskák 4.


(via vimeo)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog