Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

De hogy köt ki a jégfalnál?

Jégtörő hajó indul az Antarktiszra. De hogy köt ki biztonságosan egy jégfalnál? Először csinál magának egy kikötőhelyet, majd utána jön a trükk. Ez így néz ki a hajóhídról.

Így néz ki a manőver egy drón szemével.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)Antarktisz jégtörő drón jégfal

Antarktisz jégtörő drón jégfal

Tovább


A szemfüles pingvin menekülése

Antarktisz mellett egy csapat bálnamegfigyelésen volt. Gumicsónakokból figyelték a kardszárnyú delfineket, amikor észrevettek egy kis pingvint, aki próbált a kardszárnyúak elől menekülni. Különféle trükköket mutatott be, majd a madárnak támadt egy zseniális ötlete.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Az ismeretlen világ

Senki sem tudja, mit rejt az Antarktisznál, az Atlanti-óceán mélye. Ma már rendelkezünk azzal a technológiával, hogy elérjük itt az óceán fenekét. Jon Copley tudós és mélytengeri felfedező elsőként merült 1000 méter mélyre az Antarktisz közelében. Az ott talált egzotikus lények mindenkit megdöbbentettek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Mit rejt az öreg kút mélye
Szem-Szájnak gasztroblog:  Street Food Japán - utcai tészták
Macskaőrség:  Ennyire ennivaló macskák?  
Napi fotó:  Utazni csak stílusosan

(via)Antarktisz tengeralattjáró merülés 1000 méter

Antarktisz tengeralattjáró merülés 1000 méter

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Napi videó
Itt gyűjtöm azokat a videókat, amelyeket szeretném, ha mások is látnának. A különleges, érdekes, egyedi vagy csak egyszerűen szép felvételeket.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség | Szem-szájnak

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog